Min første laks og pukkellaks

I dag gikk turen til vakre Nordrepollen sammen med Lars Odland Åkre. Jeg hadde hørt på forhånd hvor dyktig laksefisker han er, men fikk selv erfare det i dag. Han har fisket opp hundrevis av arten og har ubegripelig mye erfaring. Heldigvis for meg, var han villig å dele alt. Jeg drømte om å ta min første laks og pukkellaks, men visste det var for mye å håpe på.

20170721_154419

De første timene satt vi i pøsende regn uten noe særlig med napp. Da regnet etterhvert ga seg, byttet vi plass. Nå kom Lars sin ekspertise til gode, laksespotting! Jeg er sikker på at det var ikke en fisk i nærheten han ikke så. Plutselig så han 3 pukkellaks og min første var ett faktum.

res_1500649069831

Vi vandret fram og tilbake flere km i denne vakre fjorden og kastet på flere fisker. Ikke alle var bitevillig og det er bare en moro del av gamet. Etter noen kast på en liten laks klarte jeg å sette kroken og fighten var i gang. Noe så fantastisk kjekt! Den hoppet flere ganger og jeg nøt hvert ett sekund. Da den kom i land, pustet jeg lettet ut. Dette er uten tvil den beste fiskedagen i mitt liv og det kan jeg takke den utmerkede guiden min for! Laksevideoen kommer ved en senere anledning.

res_1500648950851

1488972445

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s