Lyrfiske fra land

Da Friluftsboden ba meg teste Savage Gear sin Sandeel på lyren, var det bare og hive seg rundt. De siste månedene har jeg fisket kun på nye plasser etter arter jeg aldri har prøvd meg på før. Endelig var jeg på hjemmebane!

DSC_1818

Jeg pakket sammen utstyr og dro til en plass jeg har fisket mye alene før. Været var nydelig og humøret kunne ikke blitt bedre. På første kast satt den første lyren. Litt over 2 kg. På 4. kast fikk jeg en litt tyngre. En eldre mann i båt, fikk med seg dette at jeg fikk opp noen lyr, og vi slo ann en prat og delte litt fiskeerfaringer. Han hadde aldri sett en rosa eel før, og ble ganske så fornøyd da jeg gav han en.

DSC_1822

DSC_1834

Mine neste to veide over 3 kg. Med 4 flotte lyr begynte jeg og kjenne på at jeg hadde tatt min kvote.

DSC_1832

Jeg sløyde de og begynte så smått og pakke sammen. Da begynte jo selvfølgelig den velkjente tankegangen «bare noen kast til». Jeg har tatt en lyr på denne plassen før på 5.8 kg, og håpte jo selvfølgelig og komme opp i den kilosklassen igjen. Og jaggu der satt den!

DSC_1840

To lange, slanke fightere i kamp! Dette var morro. Den var helt ferdig til slutt og jeg kunne ta den opp fra vannet med hånda.

DSC_1845

Jeg kunne holdt på i mange flere timer, men det gjelder og vite når en skal gi seg. Med 5 flotte lyr på ett par timer og ikke mistet en eneste, vil jeg absolutt si at denne Sandeelen holde mål! Dessverre har produsenten sluttet og lage den, men du kan få tak i den på Friluftsboden.no

Bruker du rabattkode «jeanett15» får du 15 % rabatt på denne.

 

1488972445

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s